به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
کلاس آموزشی اطلاع رسانی تغذیه سالم برای کارکنان بیمارستان فجر ماکو برگزار گردید.
صفری کارشناس تغذیه گفت: افراد شاغل که بخش قابل توجهی از جمعیت فعال را تشکیل میدهند حداقل یک سوم روز و یا حتی نصف روز خود را در محیط کار میگذرانند و بطور معمول یک وعده غذایی و یک میان وعده خود را در محیط کار مصرف میکنند. نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و بازده کاری به اثبات رسیده است. تامین غذای مغذی و سالم سبب ارتقا سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان میشود.
صفری با تاکید برشعار "انتخاب همه نمک کم اما تصفیه شده یددار" و "از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی "، در مورد اصول کلی تغذیه در محیط کار را باری کارکنان بیمارستان فجر ماکو توضیحات لازم را ارائه داد.
وی افزود: به خاطر داشته باشید که با پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار نه تنها از اضافه وزن و چاقی، ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سایر بیماریها پیشگیری کردهاید، بلکه با بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری موجبات ارتقاء خود را در محیط کار نیز فراهم میکنید.هدف کلی، ارتقای فرهنگ و سواد غذا و تغذیه ای متناسب با نیازهای واقعی محیط کار به منظور اتخاذ مناسب ترین رفتارها و عادات تغذیه ای در ارتقاء سلامت کارکنان میباشد.